Silestone


 

SILESTONE WERKBLAD
Bij de aanschaf van een keuken komt veel kijken, de indeling van de kasten, de laden, het soort grepen, de apparatuur en natuurlijk het werkblad. Wist u dat het werkblad het meest gebruikte onderdeel van uw keuken is? Het maken van een goede keuze is daarom van groot belang.

De uitstraling van het werkblad speelt een grote rol in dit keuzeproces, het werkblad is immers de blikvanger van een nieuwe keuken! Daarbij is het ook belangrijk dat het werkblad kras- en vlekbestendig is, maar uiteraard ook hygiënisch en makkelijk in onderhoud, 

Een Silestone werkblad combineert al deze eigenschappen en staat voor eindeloos kookplezier. Silestone is leverbaar in unieke kleuren en dessins en in verschillende diktes.

U kunt uw Silestone werkblad op uiteenlopende manieren laten afwerken: dik, dun, rond, of hoekig, uw eigen fantasie bepaalt de mogelijkheden hierdoor past een Silestone werkblad zowel in een moderne als in een traditionele keuken. 

SILSTONE HET PRODUCT
Silestone is een composiet gesteende wat voor 93% uit natuurlijke kwarts bestaat. Dit is na diamant één van de hardste minerale die moeder natuur heeft voorgebracht. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd. Eventueel wordt deze mix aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Vervolgens worden, middels geavanceerde technieken, platen geproduceerd. Hierdoor behoudt Silestone de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts en beschikt het over eigenschappen die alle andere mineralen overtreffen. 

SILESTONE TOEPASSINGEN
Silestone kent vele toepassingen, maar wordt hoofdzakelijk verwerkt tot keukenwerkbladen.

Andere mogelijkheden zijn badkamer- en kantoormeubelafdekkingen, vloeren, trappen, vensterbanken en tafels. 

SILESTONE ONDERHOUD
Met een Silestone werkblad bent u verzekerd van jarenlang kookplezier. Een Silestone werkblad is duurzaam, hygiënisch en zeer vriendelijk in onderhoud. Silestone is niet poreus en daardoor trekken vlekken niet in uw werkblad. U hoeft u werkblad dus niet te impregneren of in de was te zetten. 

Het gladde oppervlak laat zich gemakkelijk afnemen. Dagelijkse reiniging met warm water en een neutraal schoonmaakmiddel is voldoende om het werkblad zijn schitterende uitstraling jarenlang te laten behouden. Hardnekkige vlekken kunt u eenvoudig verwijderen met warm water en een zacht schuurmiddel (cif crème). De antibacteriële werking van Microban beschermt u werkblad tegen bacteriën en schimmels. Hierdoor blijft u werkblad extra hygiënisch en schoon. Bij elkaar genomen biedt een Silestone werkblad u grote voordelen: het werkblad weerstaat met gemak de dagelijkse knoeipartijen het is eenvoudig te onderhouden en neemt weinig tijd in beslag.